افزایش اعتراضات طرفداران محیط زیست استرالیا علیه آمریکا

افزایش اعتراضات طرفداران محیط زیست استرالیا علیه آمریکا

از رسانه های استرالیایی، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا سال گذشته در نامه‌ای به سازمان ملل تصمیم به خروج این کشور از توافق اقلیمی پاریس را به سازمان ملل متحد اعلام کرد.
ترامپ به این بهانه که این توافق به میلیون‌ها فرصت شغلی در این کشور خسارت وارد می‌کند اعلام کرد که از توافق نامه آب و هوایی پاریس خارج می شود.
آمریکا یکی از 195 کشوری است که در دسامبر سال 2015 و در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما به پیمان پاریس پیوست.
اگرچه کارشناسان معتقدند روند خروج آمریکا از این توافق تا سال 2020 ادامه پیدا خواهد کرد اما توافقنامه آب و هوایی پاریس هزینه‌هایی برای کشورها دارد زیرا آنها باید براساس میزان سهمی که در آلودگی هوا و ایجاد گازهای گلخانه‌ای دارند سهمیه‌ای برای احیای محیط زیست جهانی باید پرداخت کنند.
ترامپ بارها این موافقنامه را مانند سایر موافقتنامه های بین المللی بد خوانده و گفته بود که این توافق‌نامه باعث می‌شود کارگران و مالیات‌دهندگان آمریکایی هزینه‌هایی را متحمل شوند، مشاغل از دست برود، دستمزدها کاهش یابند، کارخانه‌ها تعطیل و تولید اقتصادی آمریکا تضعیف شود.
به گفته وی اجرای این معاهده تا سال 2025 بیش از 2 و نیم میلیون شغل را از بین خواهد برد که با خروج آمریکا از این معاهده آمریکا می تواند مانع از این روند شود.
اکنون گروههای زیست محیطی در استرالیا همزمان با اعضای گروه 350.org که 95 کشور عضو آن هستند موج اعتراضهای جهانی علیه اقدام آمریکا در خروج از معاهده پاریس را کلید زدند.
سازمان 350.org یک سازمان زیست محیطی بین المللی تغییرات آب و هوایی است که هدف خود را کاهش میزان دی اکسید کربن در جهان از 400 ppm به سطح فعلی 350 ppm است.
دی‌اکسید کربن نقش مهمی در ایجاد گازهای گلخانه ای و سرعت یافتن روند گرمایش زمین دارد که آلودگی های زیست محیطی جهان را سرعت بخشیده است.
گروههای زیست محیطی در استرالیا با بیان اینکه تغییرات اقلیمی در جهان آثار بسیار مخربی در منطقه آسیا- پاسفیک داشته به گونه ای که این منطقه با باران های سیل آسیا یا افزایش گرما و خشکسالی های بیسابقه روبه رو شده ، بر ضرروت تعهد تمام کشورهای صنعتی به عنوان بزرگترین تولید کنندگان مونو اکسید کربن درجهان ، به موافقنامه پاریس تاکید کردند.
طبق گزارش رسانه های استرالیایی، این کشور در سال جاری با بدترین خشکسالی نیم قرن اخیر روبه رو شده که زندگی و معیشت بسیاری از مزارع و کشاورزان را تحت تاثیر قرارداده و منجر به ارائه بسته کمک های مالی دولت به ارزش 1.8 میلیارد دلار شده است.
استرالیا با جمعیت حدود 25 میلیون نفر با بیش از 27 میلیون تن تولید در سال، یکی از بزرگترین صادرکنندگان گندم جهان است و سه ایالت نیوساوت ولز، کوئینزلند و ویکتوریا مراکز اصلی تولید گندم دراین کشور است.
اما این کشور امسال در هر سه ایالت مذکور با بدترین خشکسالی روبه روشد که صادارت این کشور را بشدت کاهش داد.
طبق گزارش های رسانه ای صادرات گندم استرالیا از سال گذشته که شاهد روند افزایشی گرما و خشکسالی بوده 10 درصد نسبت به سال های ماقبل کاهش یافته است.

درباره نویسنده

هنوز دیدگاهی وارد نشده است.

نظر دهید

*