جنگل‌های لرستان حال‌وروز خوشی ندارند

جنگل‌های لرستان حال‌وروز خوشی ندارند

مهرداد فتحی بیرانوند عصر یکشنبه در حاشیه مراسم درختکاری اظهار داشت: با توجه به اینکه کانون تولید حدود ۹۰ درصد ریزگردهای لرستان در خارج از مرزهای کشور است کار خاصی در ارتباط با حوزه های استانی نمی توانیم انجام دهیم.

وی با بیان اینکه اقداماتی در خصوص کاهش اثرات زیان بار ریزگردها و فرهنگ سازی در بین مردم برای مقابله با این آثار در دستور کار اداره کل محیط زیست استان است، عنوان کرد: نهضت درختکاری یکی از مسائل بسیار مهم است چراکه درختان نقش بسیار زیادی در کم کردن غبارها می توانند داشته باشند.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست لرستان با اشاره به اینکه احیای تالاب ها به عنوان کاهنده اثرات مخرب ریزگردها می تواند موثر باشد، ادامه داد: جنگل ها در این روزها حال و روز خوشی ندارند و هجوم آفات و بیماری ها در جنگل های زاگرس بخش عظیمی از این سرمایه های ملی را به مخاطره انداخته است.

فتحی بیرانوند تصریح کرد: با تشکیل کارگروه در استان و حساسیت هایی که در سطح ملی به وجود آمده امیدواریم با اقدامات عملی و تخصیص اعتبارات لازم این بیماری های درختان کنترل شوند.

وی آتش سوزی، زغال گیری و قطع درختان را به عنوان معضلات دیگر جنگل های زاگرس دانست و افزود: جنگل های زاگرس ریه های تنفسی کشور هستند که امیدواریم با اصلاح قوانین و مقررات برای مقابله با متخلفین و تخصیص اعتبارات برای احیای جنگل ها بخشی از این سرمایه ها را افزایش دهیم.

مدیرکل محیط زیست لرستان با بیان اینکه سطح جنگل های استان لرستان حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار است، خاطرنشان کرد: در این سطح بسیار زیاد به طور قطع با کمبود شدید جنگل بان و محیط بان مواجه هستیم که نیاز به صدور مجوز در سطح ملی دارند.

فتحی بیرانوند تاکید کرد: مردم باید خود را صاحبان جنگل ها دانسته و پای کار بیایند.

درباره نویسنده

هنوز دیدگاهی وارد نشده است.

نظر دهید

*