ماندگاری ریزگردها بر چهره ی خوزستانی ها

ماندگاری ریزگردها بر چهره ی خوزستانی ها

مدام صدای آژیر آمبولانس ها به گوش می رسد که خبر از اعزام گروه های امدادی برای کمک به بیماران تنفسی می شوند و نیاز به اکسیژن دارند به این طرف و آن طرف می روند.
در این مدت روزهایی بر مردم گذشت که غلظت گرد و خاک از مرز 10 هزار میکروگرم بر متر مکعب گذشت در حالی که استاندارد تعیین شده تنها 150 میکروگرم بر متر مکعب است.
دستگاه های سنجش آلودگی در جهان می توانند غلظت گرد و غبار را تا 10 هزار میکروگرم بر متر مکعب یعنی 66 برابر حد مجاز اندازه گیری کنند.اما میزان آلودگی هوا در برخی نقاط استان خوزستان این روزها از این مرز گذر کرده، به گونه ای که اندازه گیری میزان آلودگی ها از توان این دستگاها خارج شد و عملا ناکار شدند.
در این چند روز خوزستانی ها از وضع هوا و آنچه کم کاری مسئولان برای مقابله با آن می خوانند به شدت گلایه مندند.ریزگردها بر فعالیت های اقتصادی و اجتماعی، معیشت و روح و روان مردم تاثیر نامطلوب گذاشته است.
خوزستان در زمینه بیماری های تنفسی و آسم آمار بالایی پیدا کرده است. مرکز بهداشت خوزستان از افزایش تعداد مبتلایان به بیماری های مزمن ریه و آسم به خاطر افزایش گرد و خاک که همنشین آلاینده های صنعتی در خوزستان شده خبر می دهد.کارشناسان این مرکز در حال نمونه برداری از ذرات خاک هستند تا مشخص کنندآیا میکروب های موجود در ذرات خاک عفونی اند؟!
پزشکان می گویند گرد و خاک در درازمدت باعث افزایش تعداد بیماران آسم و انسداد ریه و در کوتاه مدت موجب تشدید حملات آسم و بیماری مزمن انسدادی ریه شده و نارسایی های قلبی در بیماران قلبی و عروقی را تشدید کرده است. تاثیر گرد و خاک فقط به مشکلات جسمی ختم …

درباره نویسنده

هنوز دیدگاهی وارد نشده است.

نظر دهید

*