سرمایه گذاری کویت برای حل معضل ریزگردها

سرمایه گذاری کویت برای حل معضل ریزگردها

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا و به نقل ازروزنامه الانباء، این سرمایه گذاری کلان که برای نخستین بار در کویت صورت می گیرد، شامل احداث پنج منطقه بزرگ حفاظت شده با هدف کاشت هرچه بیشتر گونه های گیاهی با هزینه 470 میلیون دلار است .
سارمان کشاورزی و شیلات کویت اعلام کرده است که این طرح بزرگ در مساحت یک هزار و 600کیلومتر اجرا می شود و بزرگترین طرح زیست محیطی جهان خواهد بود .
مقام های کویتی امیدوارند اجرای این طرح و کاشت هرچه بیشتر درخت و ایجاد فضای سبز کمک فراوانی به حل معضل ریزگردها در این کشور کند و آنها بتوانند در زمینه بیابان زدایی گام های مهمی بردارند.
کارشناسان حوزه محیط زیست با اشاره به چالش های پیش روی کویت در این زمینه٬ خواستار اقدام جدی دولت این کشور برای مقابله با پدیده ریزگردها و افزایش خشکسالی شده اند.
سازمان محیط زیست کویت در واکنش به گزارش های مکرر مبنی بر مشکلات زیست محیطی از جمله تلف شدن آبزیان به دلیل آلودگی آب، اجرای طرح های متعددی را آغار کرده است. از سوی دیگر فصل طولانی گرما در کویت، خشکسالی در این کشور را گسترش داده و با نابودی پوشش گیاهی بیابانی، منجر به افزایش پدیده ریزگردها شده است.
کویت که تاکنون از پدیده ریزگردها خسارت های فراونی متحمل شده٬ سعی کرده است با اجرای طرح های بیابان زدایی این چالش ها را پشت سرگذارد که توفیق چندانی در این زمینه نداشته است. نبود تالاب یا منابع آبی زیر زمینی و بارش کم نیز خشکسالی در کویت را افزایش داده است و دستگاه های ذیربط هزینه های هنگفتی را صرف تصفیه آب دریا می کنند.
خشکسالی و گرمای هوا همچنین اجازه فعالیت های کشاورزی را نمی دهد و کویت را به وارد کننده انواع مختلف صیفی جات تبدیل کرده است. برخی مشکلات کنونی زیست محیطی در کویت نیز برگرفته از پدیده ‘ال نینو’ است که به صورت غیر منتظره ای بر این کشور تاثیر گذار بوده است .

درباره نویسنده

هنوز دیدگاهی وارد نشده است.

نظر دهید

*